KARAKESEK ORTAOKULU

Vizyon: Vizyon, ideallerimiz , hatta ulaşacağımızı düşünmediğimiz hayallerimizdir. Vizyon, yönümüzü belirler, hedeflerimizden saptığımızda bize yol gösterir. Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; dünü , bugünü ve geleceği bütünleştirerek, erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır. Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda; doğru, dürüst, çağdaş, araştırmacı, özgüvenini kazanmış, güzel ülkemizi; hakkettiği yere getirmek için, sürekli çalışan, düşünen üreten bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Özgüven ve sorumluluk duygularını geliştirip, tüm potansiyelini kullanımlarına fırsat tanıyarak yüksek öğretim kurumlarına yöneltip, başarılı olmalarını sağlamaktır. Biz... bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak , onların bilgili , becerili ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırabilmek için varız. Amacımız kendine güvenen bireyler yetiştirmek.

Başarılar: 2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA 17 ÖĞRENCİMİZ ANADOLU LİSESİ VE MESLEK LİSELERİNE GİTMİŞTİR

Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://karakesekortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Karakesek Köyü Şehitkamil Gaziantep

Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Yerleşim Yeri - Okulumuz merkeze 50 km uzaklıkta bulunan Karakesek Mahallesinde eğitim öğretim vermektedir.

Adres - Karakesek Köyü Şehitkamil Gaziantep

Ulaşım Öğretmen ve idarecilerimiz kendi imkanlarıyla geliş gidiş yapmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Şehir merkezine 50 km mesafededir.